Poortland 34, 1046 BD Amsterdam
Poortland 34, 1046 BD Amsterdam
Meer dan 15 jaar ervaring
Uw meesterbedrijf voor elektra installaties

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf dat al 15 jaar voor u gereed staat. Wij richten ons tot de ideeën en wensen van onze klanten. Flexibiliteit en klantgericht handelen behoren tot onze sterke punten. Uw voordeel staat bij ons centraal. Aanbiedingen zijn uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Daag ons uit en vergelijk ons ​​met de markt. Ons team bestaat uit experts die jarenlange ervaring en diepgaande kennis hebben van hun verantwoordelijkheidsgebied. Zij voeren met enthousiasme hun werk uit! Laat u overtuigen, wij werken graag met u samen!

Ons team is zo samengesteld dat ervaren specialisten voor de verschillende gebieden aan uw zijde staan. Of het nu gaat om elektrotechnische installatietechniek, lichttechniek, brand installaties, communicatietechniek, netwerktechniek of beveiligingstechniek, bij ons vindt u altijd de juiste specialist.

24

Ervaren elektromonteurs

15

Jaar ervaring

Betrouwbaar
Waarom Spaar Electra BV?
Door de hoge mate van service en klanttevredenheid rekenen we al vele jaren op een trouwe klantenkring. We genieten een hoge waardering van klanten in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten in de rest van Nederland
1
Betrouwbaar partner

15 jarige ervaring in het vak, met onze erkend InstallQ Installateurs

2
Scherpe prijzen snelle leveringen

Wij leveren tegen uitstekende condities en zeer scherpe prijzen.

3
Deskundig advies

Het juiste advies stelt u in staat te investeren in de juiste technologie.

Wij zijn InstallQ erkend installateur
Wat betekent dat: erkend InstallQ installateur?

De erkende InstallQ Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende InstallQ Installateur voldoen aan de eisen. Goede redenen dus om voor de erkende InstallQ Installateur te kiezen.